dissabte, 14 de maig del 2011

Aquest matí per la ciutat de Reus

Solidaritat Catalana per la Independència ha realitzat aquest matí diferents activitats arreu de la capital del Baix Camp. Ha visitat el Mercat Central i l'Antic Hospital de Sant Joan de Reus. A més a més han estat presents a la plaça Mercadal i a la plaça Prim.

El cotxe-megafón de la candidatura no ha volgut perdre's aquesta bona jornada de SolidaritatCatalana i ha sortit pels diferents carrers de la ciutat.

El més destacat d'aquest matí ha sigut la visita que la candidata Dolors Solé ha fet en el Mercat Central on ha visitat tant a botiguers com a clients i s'ha fet el repartiment de globus, bitllets de 3000€ (d'atrezzo) i tríptics explicatius del programa municipal de Reus.

Josep M. Bru ha realitzat un parlament a l'edifici de l'antic Hospital on ha destacat el fet que a la ciutat li sortirà més car enderrocar l'edifici que no pas restaurar-lo per futurs usos comunitaris

El local de campanya, com cada dia durant la campanya, ha obert les seves portes i un punt informatiu a la plaça Prim; des de les 10:00 (el local) i des de les 12:00 (plaça Prim) on també s'han repartit globus pels nens i diferents tipus d'informació sobre coalició electoral en aquest municipi.

També s'ha connectat al local una pantalla obert a tot el públic amb la redifusió del discurs de Núria Cadenes al Palau Bofarull el passat dissabte dia 7 en l'acte d'inici de campanya.
Les diferents activitats i actes de la candidatura que s'han fet al llarg del matí han finalitzat a les 14:00 a la plaça Mercadal núm. 4.